Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Седиште

Weaving Space

Седиште У овом пројекту, рабљена фабричка зграда претворена је у мултифункционалан простор који обухвата излог, модну писту и дизајнерску канцеларију. Инспирисан "ткањем тканина", алуминијумски екструдирани профил коришћен је као основна компонента зидова. Различите густоће екструзија дефинирају различите функције простора. Зид фасаде изгледа као велики сандук из кога би се могле забранити све неовлашћене особе. Унутар зграде користе се истискивања ниже густине како би се сви простори учинили полупрозирним, како би се потакнула комуникација између франшиза и дизајнера.

Име пројекта : Weaving Space, Име дизајнера : Lam Wai Ming, Име клијента : PMTD Ltd..

Weaving Space Седиште

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.