Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Two in One

Столица Мислим да је комбинација накита од пластике и шперплоче (дрвета) врло перспективна. Основа идеје и конструкције ове столице је лук-поткова. Лук-поткова може бити било које боје, али обавезно је ојачан са два пара челичних шипки, јер негативни нагиб предњих ногу ствара додатни тренутак и, из тог разлога, додатно оптерећење на њима. Задњи део столице може се начинити од шперплоче и наставити на нумерички управљаној машини. Стражњи и предњи дијелови се могу произвести појединачно, а затим их залијепити (на игле) или саставити

Име пројекта : Two in One, Име дизајнера : Viktor Kovtun, Име клијента : Xo-Xo-L design.

Two in One Столица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.