Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Омот За Мени

Magnetic menu

Омот За Мени Неколико пластичних прозирних фолија повезаних са магнетима који служе као савршени покров за различите врсте штампаног материјала. Једноставан за коришћење. Једноставан је за производњу и одржавање. Производ који дуготрајно штеди време, новац, сировине. Еколошки. Лако се прилагођава у различите сврхе. Идеална употреба у ресторанима као прекривач за јеловнике. Када вам конобар, на пример, донесе само једну страницу с воћним коктелима и само једну страницу за колаче за свог пријатеља, то је готово као персонализовани јеловници направљени само за вас.

Име пројекта : Magnetic menu, Име дизајнера : Dragan Jankovic, Име клијента : .

Magnetic menu Омот За Мени

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.