Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
46 "водећи Телевизор Који Подржава Хд Емисију

V TV - 46120

46 "водећи Телевизор Који Подржава Хд Емисију Инспириран је рефлектирајућим површинама високог сјаја и ефектима огледала. Предњи и задњи задњи поклопац су направљени од пластичне технологије ињекцијског калупа. Средњи део је израђен од ливеног лима. Потпорно постоље је посебно дизајнирано од стакла обојеног са стражње стране и прозирним вратом са хромираним детаљима прстена. Ниво сјаја који се користи на површинама постигнут је посебним поступцима бојења.

Име пројекта : V TV - 46120, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : .

V TV - 46120 46 "водећи Телевизор Који Подржава Хд Емисију

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.