Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Хигх Енд Тв

La Torre

Хигх Енд Тв У овом дизајну не постоји предњи поклопац који држи екран. Телевизор држи стражњи орман скривен иза плоче екрана. Елоксални танки оквир који окружује екран користи се само за козметичку илузију. Из свих ових разлога, само доминантан елемент је дисплеј за разлику од обичне ТВ форме. Еиффелов торањ је извор инспирације за Ла Торре. Неке од главних сличности ове двојице су реформисти свог времена и имају исти поглед са стране.

Име пројекта : La Torre, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : .

La Torre Хигх Енд Тв

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.