Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кућа

Geometry Space

Кућа Овај пројекат је вила пројекат смештен у [САЦ Беиган Хилл Интернатионал Артс Центер] у шангајском предграђу, постоји уметнички центар у заједници, који пружа бројне културне активности, вила може бити канцеларија или студио или дом, центар за заштиту заједнице има велику површину језера , овај модел је директно уз језеро. Посебности зграде су унутрашњи простор без икаквих стубова, који даје највећу варијабилност и креативност у дизајну унутрашњем простору, али и због слободе и варијабилности простора, унутрашње структуре, техника дизајна је више променљива, проширива геометрија ствара унутрашњи простор, такође у складу са креативним идејама које води [Арт Центер]. Подијељени ниво грађевине и главно стубиште налазе се у средини унутарњег простора, док су лијева и десна страна степеништа подијељена на разини, тако да укупно пет различитих унутарњих стубишта повезује простор.

Име пројекта : Geometry Space, Име дизајнера : Kris Lin, Име клијента : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Кућа

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.