Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Привремени Информативни Центар

Temporary Information Pavilion

Привремени Информативни Центар Пројекат је привремени павиљон за мешовиту употребу у Трафалгару у Лондону за различите функције и догађаје. Предложена структура наглашава појам "привремености" употребом рециклажних контејнера као примарног грађевинског материјала. Његова металик природа има за циљ да успостави контрастни однос са постојећом зградом појачавајући транзицијску природу концепта. Такође, формални израз грађевине је организовано и распоредјен насумично, стварајући привремени оријентир на месту како би привукао визуелну интеракцију током кратког живота зграде.

Име пројекта : Temporary Information Pavilion, Име дизајнера : Yu-Ngok Lo, Име клијента : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Привремени Информативни Центар

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.