Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Резиденција

Cheung's Residence

Резиденција Резиденција је дизајнирана са једноставношћу, отвореношћу и природном светлошћу. Отисак зграде одражава ограничење постојећег локалитета, а формални израз треба да буде чист и једноставан. Атријум и балкон налазе се на северној страни зграде која осветљава улаз и трпезарију. Клизни прозори су предвиђени на јужном крају зграде у којој се дневни боравак и кухиња максимално повећавају природно осветљење и пружају просторна флексибилност. Кроз зграду се предлажу кровни прозори да би се додатно ојачале идеје дизајна.

Име пројекта : Cheung's Residence, Име дизајнера : Yu-Ngok Lo, Име клијента : YNL Design.

Cheung's Residence Резиденција

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.