Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Рад Као Код Куће

PACO Operation Hub

Рад Као Код Куће Слуге су највредније благо за пословање. Дизајн је понудио склад и функционалан простор коме остају најдуже у дану. Савремени и луксузни амбијент који не даје само лепоту, ово пријатно и изванредно дело такође ће представљати добар модел посети оних клијената који се усклађују са њиховим очекивањима за квалитету њихових брендова. Најтежи задатак био је максимизирати канцеларијски простор смјештањем огромних греда преко стропа ... напокон је направљен двокатни простор за стварање корисне површине од 1600 до 3000 квадратних метара уз разматрање станова.

Име пројекта : PACO Operation Hub, Име дизајнера : Philip Tse, Име клијента : PACO Communications.

PACO Operation Hub Рад Као Код Куће

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.