Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Идентитет Марке, Стратегије Маркирања

babyfirst

Идентитет Марке, Стратегије Маркирања заједничко заједништво између страних и кинеских субјеката који продају малопродајне производе за негу беба врхунског тржишта за кинеско тржиште континенталне државе. дизајн неприметно комбинује западне и кинеске, савремене и традиционалне, културолошки и друштвено релевантне елементе. кинеска је традиција да се новорођенчад превија у црвену крпу или одећу како би се детету пружила срећа (црвена је боја среће). цуцла је препознатљиво западњачка. овај дизајн преноси тежњу ка модерности поштујући традицију. такође схватамо како се деца благо цени с обзиром на политику „једно дете“ у Кини.

Име пројекта : babyfirst, Име дизајнера : brian LAU lilian CHAN, Име клијента : .

babyfirst Идентитет Марке, Стратегије Маркирања

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.