Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Умиваоник

Vortex

Умиваоник Циљ вртлог дизајна је пронаћи нови облик који ће утицати на проток воде у умиваоницима како би се повећала њихова ефикасност, допринело њиховом корисничком искуству и побољшало њихове естетске и семиотичке квалитете. Резултат је метафора, изведена из идеализованог вртлог облика који означава одвод и проток воде који визуелно означавају цео објекат као функционалан умиваоник. Овај облик у комбинацији са славином води воду ка спиралном путу који омогућава истој количини воде да прекрива више земље што резултира смањеном потрошњом воде за чишћење.

Име пројекта : Vortex, Име дизајнера : Deniz Karasahin, Име клијента : Dk design.

Vortex Умиваоник

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.