Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Луксузни Салон

Scotts Tower

Луксузни Салон Сцоттс Товер је врхунски стамбени пројекат у срцу Сингапура, осмишљен да задовољи потражњу за високо повезаним, високо функционалним резиденцијама у урбаним локалима од стране све већег броја предузетника који раде из куће и младих стручњака. Да бисмо манифестовали визију да је архитекта - Бен ван Беркел из УНСтудио-а, имао „вертикални град“ са изразитим зонама које би се нормално хоризонтално прошириле кроз градски блок, предложили смо да створимо „просторе унутар простора“, где се простори могу трансформисати као на које се позивају различите ситуације.

Име пројекта : Scotts Tower, Име дизајнера : Constance D. Tew, Име клијента : Creative Mind Design.

Scotts Tower Луксузни Салон

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.