Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вишеслојни Систем Зидних Завеса

GLASSWAVE

Вишеслојни Систем Зидних Завеса ГЛАССВАВЕ мултиаксиални систем завеса омогућава отварање врата већој флексибилности у дизајнирању стаклених зидова за масовну производњу. Овај нови концепт у зидовима завеса заснован је на принципу вертикалних шкољки са цилиндричним, а не правоугаоним профилима. Овај дефинитивно иновативан приступ значи да се могу створити структуре са вишесмјерним везама, повећавајући десет пута могуће геометријске комбинације у монтажи стаклених зидова. ГЛАССВАВЕ је систем малих успона намењен тржишту карактеристичних зграда са три или мање спратова (величанствене дворане, салони, атријуми итд.)

Име пројекта : GLASSWAVE, Име дизајнера : Charles Godbout and Luc Plante, Име клијента : .

GLASSWAVE Вишеслојни Систем Зидних Завеса

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.