Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кухињски Додаци

KITCHEN TRAIN

Кухињски Додаци Кориштење различитих стилова кухињских инструмената ствара неуредно окружење за кухање поред визуелне сметње. Стављајући га укратко, покушао сам да направим обједињен сет ових популарних кухињских додатака који се обично користе у свим кућама. Овај дизајн је инспирисан креативношћу. "Уједињени облик" и "пријатан изглед" две су његове карактеристике. Штавише, тржиште ће га дочекати због свог иновативног изгледа. Ово ће бити прилика за произвођача и купца да се 6 посуђа купује у једном паковању.

Име пројекта : KITCHEN TRAIN, Име дизајнера : Ahmad Abedini, Име клијента : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Кухињски Додаци

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.