Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Блуетоотх Слушалице

Bluetrek Titanium +

Блуетоотх Слушалице Ова нова "Титаниум +" слушалица из Блуетрека, довршена стилским дизајном који симболизује "посезање" (узлетна цев која се протеже од кружног ухог дела), уграђена у издржљив материјал - легуру метала алуминијума и, углавном, опремљена могућностима да бисте преносили аудио сигнал са најновијих паметних уређаја. Функција брзог пуњења омогућава продужење разговора у трену. Патентирани дизајн постављања батерија омогућава да се балансира тежина на слушалицама како би се повећала удобност употребе.

Име пројекта : Bluetrek Titanium +, Име дизајнера : CONNECTEDEVICE Ltd, Име клијента : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Блуетоотх Слушалице

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.