Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Крстарење Јахтом

WAVE CATAMARAN

Крстарење Јахтом Размишљајући о мору као о свету у непрекидном покрету, узели смо „талас“ као његов симбол. Полазећи од ове идеје, моделирали смо линије трупа који су, чини се, сломили се да би се правили. Други елемент у основи пројектне идеје је концепт животног простора који смо желели нацртати на својеврсни континуитет између ентеријера и екстеријера. Кроз велике стаклене прозоре добијамо приказ од скоро 360 степени, што омогућава визуелни континуитет споља. Не само да се кроз велика стаклена врата отворен живот изнутра пројицира у спољашње просторе. Арцх. Висинтин / Арцх. Фоитик

Име пројекта : WAVE CATAMARAN, Име дизајнера : Roberta Visintin, Име клијента : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Крстарење Јахтом

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.