Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Типефаце

Red Script Pro typeface

Типефаце Ред Сцрипт Про је јединствен фонт инспирисан новим технологијама и уређајима за алтернативне облике комуникације, складно нас повезујући са његовим бесплатним обрасцима слова. Инспириран иПадом и дизајниран у четкама, изражен је у јединственом стилу писања. Садржи енглески, грчки као и ћирилицу и подржава преко 70 језика.

Име пројекта : Red Script Pro typeface, Име дизајнера : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Име клијента : .

Red Script Pro typeface Типефаце

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.