Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лед-Рефлектор

Stratas.02

Лед-Рефлектор ЛЕД рефлектор за уградњу стазе, дизајниран посебно за ЛЕД модул Ксицато КССМ Артист Сериес (најбољи ЛЕД у боји у својој класи). Савршен за осветљење уметничких дела и ентеријера, чисту естетику и компактну укупну величину. Стратас.02 се стандардно испоручује са 3 изменљива рефлектора (тачка 20˚, средња 40˚, поплава 60˚) и салом против заслепљивања саћа.

Име пројекта : Stratas.02, Име дизајнера : Christian Schneider-Moll, Име клијента : .

Stratas.02 Лед-Рефлектор

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.