Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Накит

Poseidon

Накит Накит који дизајнирам изражава моја осећања. Представља ме као уметника, дизајнера и такође као личност. Окидач за стварање Посејдона био је постављен у најмрачнијим сатима мог живота када сам се осећао уплашеним, рањивим и потребаном заштитом. Првенствено сам ову колекцију дизајнирао да се користи у самоодбрани. Иако је тај појам изблиједио током овог пројекта, он и даље постоји. Посејдон (бог мора и „шејкер Земље“, земљотреса у грчкој митологији) је моја прва званична колекција и намењена је јаким женама, које су имале за циљ да дају власнику осећај моћи и самопоуздања.

Име пројекта : Poseidon, Име дизајнера : Samira Mazloom, Име клијента : samirajewellery.

Poseidon Накит

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.