Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Керамичка Плочица

elhamra

Керамичка Плочица Посебне линије вредне палате Дизајниран по инспирацији палате Елхамра, која је описана као одраз палата из снова стварном свету у 1001 ноћној бајци, један је од најбоље постигнутих примера створених дигиталном технологијом, појављујући се у 3 димензионалне текстуре у величинама 30 к 60 цм са бојама; тиркизна, лагана тиркизна и бела. Основне боје Елхамре прате декорације у истим бојама. Елхамра, јединствен је избор за стварање простора који подсећа на палаче ...

Име пројекта : elhamra, Име дизајнера : Bien Seramik Design Team, Име клијента : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Керамичка Плочица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.