Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Усб Флеш Уређај

Frohne eClip

Усб Флеш Уређај еЦлип је први светски УСБ флеш уређај са метричким равнилом. еЦлип је добио сребрну награду за дизајн иДА & Голден А '. еЦлип је лаган, уклапа се у привезак за кључеве и функционише попут копче за папир да бисте уредили папире, примања и новац. еЦлип штити личне податке, интелектуалну својину, податке о послодавцима, медицинске податке и пословне тајне сигурносним софтвером. еЦлип је дизајнирао Фрохне на Флориди. Златни конектор за меморију је отпоран на ударце, отпорност на огреботине, водоотпоран, алкохол, прашину, отпоран на хрђу и електромагнетно отпоран.

Име пројекта : Frohne eClip , Име дизајнера : Derrick Frohne, Име клијента : Frohne.

Frohne eClip  Усб Флеш Уређај

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.