Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бочни Сто

Chandelier table

Бочни Сто Декоративни бочни сто. Овај деликатни сто савршен је пратилац и комплементарни партнер Цлаире де Луне Лустер. Тако је и добио назив „Стол за лустер“. Његов „скоро-тамо“ квалитет наглашен је деликатним гравирањем, налик чипки. Као и код већине производа које је дизајнирао АЦЦЕНТ, он се испоручује у пакету, тако да крајњи потрошач захтијева одређену монтажу, што је подсетник за смањење ЦО2 као интегралног разматрања дизајна. Предиван и користан додатак било којој спаваћој соби или дневној соби.

Име пројекта : Chandelier table, Име дизајнера : Claire Requa, Име клијента : Accent Aps.

Chandelier table Бочни Сто

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.