Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Упциклирани Накит

Clairely Upcycled Jewellery

Упциклирани Накит Прекрасан, чист, упциклирани накит, дизајниран из потребе да се користи отпадни материјал из производње лустера Цлаире де Луне. Ова линија се развила у знатан број збирки - све причају приче, а све представљају врло личне погледе на филозофије дизајнера. Транспарентност је витални део филозофије властите дизајнера, што се одражава и на избор акрила који се користи. Осим употребљеног зрцалног акрила који сам одбија светлост, материјал је увек транспарентан, боја или бистра. Паковање ЦД-а појачава концепте замјене.

Име пројекта : Clairely Upcycled Jewellery , Име дизајнера : Claire Requa, Име клијента : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Упциклирани Накит

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.