Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Играчке

Minimals

Играчке Минимали су симпатична линија модуларних животиња које карактерише употреба примарне палете боја и геометријских облика. Назив потиче од речи "минимализам" и контракције "Мини-животиња". Свакако, они имају за циљ да разоткрију суштину играчке уклањањем свих небитних облика, карактеристика и концепата. Заједно стварају пантоне боја, животиња, одеће и архетипова, подстичући људе да одаберу лик са којим се идентификују.

Име пројекта : Minimals, Име дизајнера : Sebastián Burga, Име клијента : Minimals.

Minimals Играчке

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.