Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Пигги Банк

DEEPE

Пигги Банк Објекат је пигги банк. Јединствен изглед у облику карактера комбинује скупи, престижни накит одликује се симпатичним и љубазним и сталним присуством чланова породице, а прикупљање средстава је врло функционална својства. Али најистакнутија карактеристика ДееПее - која се уз стандардне функције савршено испуњава - је та нова формулација, јединствени и комплементарни контекстуализовани „драгуљ“ све ексклузивне куће.

Име пројекта : DEEPE, Име дизајнера : Zoltan Madosfalvi, Име клијента : Lima Home design studio.

DEEPE Пигги Банк

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.