Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Креативни Дизајн Ентеријера

Reckitt Benckiser office design

Креативни Дизајн Ентеријера Захтев клијента је био да се планира потпуно континуирана, отворена, модерна канцеларија. Имао је на уму да је осветљење врло добро и да оптички искористите све велике просторе. Не бртвите. Одељење трпезарије и отворена кухиња покушали смо да упосленици осете у трендном кафићу. Након што је представљен млади тим РБ-а, тавањско окружење и брендове компаније, једногласно су изгласани за дизајн ентеријера уличног уметничког стила који треба да буде.

Име пројекта : Reckitt Benckiser office design, Име дизајнера : Zoltan Madosfalvi, Име клијента : .

Reckitt Benckiser office design Креативни Дизајн Ентеријера

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.