Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Реновирање

Apartment in Athens

Реновирање Овај стан у приземљу, смештен иза зреле бујне баште, потпуно је затворен и претворен у ово модерно окружење. Између 85см, стан одликује савремене архитектонске елементе, употребу природних материјала (попут травертина и дрвета), подебљану сиву боју контрастну белом, омекшану природном светлошћу и наглашену прикривеном и изложеном ЛЕД расветом, плус нешто индустријски инспирисани елементи дизајна. Средишњи део куће састоји се од закривљеног кухињског плафона који почиње иза зидног ормарића и завршава се као ормар за књиге.

Име пројекта : Apartment in Athens, Име дизајнера : Athanasia Leivaditou, Име клијента : Studio NL.

Apartment in Athens Реновирање

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.