Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Картица Са Порукама

Standing Message Card “Post Animal”

Картица Са Порукама Допустите да комплет за израду животињског папира испоручи ваше важне поруке. Запишите своју поруку у тело, а затим је пошаљите заједно са осталим деловима унутар коверте. Ово је забавна картица са порукама коју прималац може саставити и приказати. Садржи шест различитих животиња: патку, свињу, зебру, пингвина, жирафу и јелена. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор.

Име пројекта : Standing Message Card “Post Animal”, Име дизајнера : Katsumi Tamura, Име клијента : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Картица Са Порукама

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.