Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бистро

Ubon

Бистро Убон је тајландски бистро смјештен у језгру кувајтског града. Поглед на улицу Фахад Ал салим, улицу добро поштовану јер се трговином бавила још давних дана. Свемирски програм овог бистроа захтева ефикасан дизајн за све просторе у кухињи, остави и тоалетима; омогућава простран простор за ручавање. Да би се ово постигло, унутрашњост функционише тамо где се на складан начин може интегрисати са постојећим структурним елементима.

Име пројекта : Ubon, Име дизајнера : Rashed Alfoudari, Име клијента : .

Ubon Бистро

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.