Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паравент

Positive and Negative

Паравент Ово је производ који истовремено служи као функција и лепота, зачињен са наговештајем културе и корена. „Позитиван и негативан“ параван делује као подесива и покретна баријера за приватност која не омета или не омета простор. Исламски мотив даје ефект чипке који се одузима и обрнуто од материјала Кориана / Смоле. Слично као иин ианг, увек постоји мало доброг у лошем и увек мало лошег у добром. Када сунце залази на „Позитивно и негативно“, заиста је сјајни тренутак, а геометријске сенке обојите собу.

Име пројекта : Positive and Negative , Име дизајнера : Mona Hussein Design House, Име клијента : .

Positive and Negative  Паравент

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.