Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Светиљка За Узгој

BB Little Garden

Светиљка За Узгој Овај пројекат предлаже да се подржи ова нова употреба која пружа потпуније сензорно искуство кувања. ББ Литтле Гарден је блистава светиљка која жели да поново посети место ароматичних биљака у кухињи. То је волумен са јасним линијама, као прави минималистички објект. Елегантни дизајн је посебно проучаван како би се прилагодио различитим унутрашњим окружењима и дао посебну ноту кухињи. ББ Мали врт је оквир за биљке, чиста линија их увећава и не омета читање.

Име пројекта : BB Little Garden, Име дизајнера : Martouzet François-Xavier, Име клијента : Hall Design.

BB Little Garden Светиљка За Узгој

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.