Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Потпуно Аутоматска Машина За Чај

Tesera

Потпуно Аутоматска Машина За Чај Потпуно аутоматски Тесера поједностављује процес припреме чаја и поставља атмосферску фазу за прављење чаја. Лабави чај се пуни у посебне стакленке у којима се, јединствено, време варења, температура воде и количина чаја могу индивидуално прилагодити. Машина препознаје ова подешавања и потпуно аутоматски припрема савршен чај у провидној стакленој комори. Након излијевања чаја одвија се поступак аутоматског чишћења. Интегрисани пладањ се може извадити за послуживање и користити као мали штедњак. Без обзира да ли је шоља или лонац, ваш чај је савршен.

Име пројекта : Tesera, Име дизајнера : Tobias Gehring, Име клијента : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Потпуно Аутоматска Машина За Чај

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.