Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Медицински Центар

Neo Derm The Center

Медицински Центар Дизајниран је тако да одјекује тему линија, а истакнуте боје вапна су управо довољне да демонстрирају прљав и енергичан кратак дизајн за овај одређени центар за негу коже. Зракови белих оскудних линија провлаче се по белом плафону и динамиком се шире до околног простора. Зона за опуштање поред рецепције постављена је на нијанси боје вапна боје од намештаја до тепиха што наглашава младо и препорођено суштина бренда прегледом луке Вицториа.

Име пројекта : Neo Derm The Center, Име дизајнера : Danny Chan, Име клијента : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Медицински Центар

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.