Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица, Столица За Слагање

xifix-one

Столица, Столица За Слагање Дизајн је заснован на потребном минимуму физике и материјала, вишеструкој употреби, унутрашњи-отворени, угаона столица, столица за слагање, округло-мекана, Фенг Схуи. Тежина носеће конструкције састоји се од једне, бескрајне цеви. Седиште је фиксирано на две аксијалне тачке и положено је на трећу тачку конструкције. Аксијално фиксиране тачке на оквиру омогућавају да се седиште преклопи на леђа и да се столице могу слагати једна у другу. Седиште се лако уклања, могу се заменити различити материјали, пресвлаке, облик, боја и дизајн.

Име пројекта : xifix-one, Име дизајнера : Juergen Josef Goetzmann, Име клијента : Creativbuero.

xifix-one Столица, Столица За Слагање

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.