Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица, Столица За Слагање

xifix-one

Столица, Столица За Слагање Дизајн је заснован на потребном минимуму физике и материјала, вишеструкој употреби, унутрашњи-отворени, угаона столица, столица за слагање, округло-мекана, Фенг Схуи. Тежина носеће конструкције састоји се од једне, бескрајне цеви. Седиште је фиксирано на две аксијалне тачке и положено је на трећу тачку конструкције. Аксијално фиксиране тачке на оквиру омогућавају да се седиште преклопи на леђа и да се столице могу слагати једна у другу. Седиште се лако уклања, могу се заменити различити материјали, пресвлаке, облик, боја и дизајн.

Име пројекта : xifix-one, Име дизајнера : Juergen Josef Goetzmann, Име клијента : Creativbuero.

xifix-one Столица, Столица За Слагање

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.