Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Транспортно Паковање

The Cube

Транспортно Паковање Наш производ с потписом Цубе је отворени систем за креирање архитектуре који је патентирана разарачка технологија у индустрији амбалаже; То је једино тржишно решење дизајнирано да иде од утовара производа на крају производне линије, до камиона за испоруку, па све до продајног салона малопродаје или дистрибутера многих различитих индустрија, смањујући паковање и елиминирајући слојеве трошкова . То је био први дизајн амбалаже који је испунио Валмарт директиве о заштити околиша и ИСТА тестирање.

Име пројекта : The Cube, Име дизајнера : Luis Felipe Rego, Име клијента : Smart Packaging Systems.

The Cube Транспортно Паковање

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.