Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајнерски Студио Са Галеријом

PARADOX HOUSE

Дизајнерски Студио Са Галеријом Дворана мултимедијског дизајна, на нивоу нивоа, савршена складишта, Парадок Хоусе проналази савршену равнотежу између функционалности и стила, истовремено одражавајући власника јединствен укус и начин живота. Створио је упечатљив студио мултимедијалног дизајна са чистим, кутним линијама на коме се налази истакнута жута обојена стаклена кутија на мезанину. Геометријски облици и линије модерни су и упечатљиви, али укусно урађени како би се осигурао јединствени радни простор.

Име пројекта : PARADOX HOUSE, Име дизајнера : Catherine Cheung, Име клијента : .

PARADOX HOUSE Дизајнерски Студио Са Галеријом

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.