Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Центар За Учење

STARLIT

Центар За Учење Старлит центар за учење дизајниран је тако да пружа обуку о перформансама у окружењу за опуштање за децу старости од 2 до 6 година. Деца у Хонг Конгу студирају под великим притиском. Да бисмо оснажили форму и простор кроз изглед и уклопили разне програме, примењујемо Планирање Старог Рима. Кружни елементи су уобичајени дуж зрачења кракова унутар распореда осовина ради повезивања учионице и атељеа између два различита крила. Овај центар за учење осмишљен је тако да створи пријатну атмосферу за учење са крајњим простором.

Име пројекта : STARLIT, Име дизајнера : Catherine Cheung, Име клијента : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Центар За Учење

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.