Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто

cocktail

Сто Дизајн је црни коктел стол са занимљивим сенкама које се поигравају црном бојом стола. То је безвременски дизајн који ће се уклопити са многим стиловима. Артефакти се могу приказати на различитим нивоима испод да бисте променили изглед стола, истовремено чувајући врх стола чистим. Стол је КД готовина и дизајн дизајна: било ко, купи га, донеси кући и лако га састави. Дизајн је леп, занимљив за гледање, али није наметљив. Коктел столови су обично у центру активности, али не би требало да постану у центру пажње - ова табела остварује управо то

Име пројекта : cocktail, Име дизајнера : Mario J Lotti, Име клијента : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Сто

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.