Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто, Столице

Hoek af

Сто, Столице „Хоек аф“, дословно преведено на енглески, значи „недостаје угао“, али када кажете да неко недостаје угао на холандском значи да су помало луди. Размишљао сам о тим речима док сам размишљао о пријатељу који „недостаје угао“, па ми је постало очигледно да иако му недостаје угао, он је у ствари занимљивији. И него што ме погодило, ако узмете квадрат и пресечете угао, створена су два нова угла, што значи да уместо да изгубите нешто, нешто се добија. Сваки комад "хоек аф" изгубио је угао, али је освојио два угла и две ноге.

Име пројекта : Hoek af, Име дизајнера : David Hoppenbrouwers, Име клијента : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Сто, Столице

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.