Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Кафу

Catena

Столић За Кафу Стол за кафу састојао се од четири бочна стола. Необичан положај бочних столова сачињава Л облик стола за кафу, што је оригиналан облик столова за кафу. Не треба додатни напор да се столови користе као кафа или сточић, само бочни столови морају бити донети у облику слова Л. Носиви елементи сваке бочне табле формирају се коришћењем различитих комбинација истог облика. Овај једноставан облик, правоугаоник са кружном ивицом, такође је облик сваке стране стола за кафу, тако да је облик сваке бочне табле и стола за кафу различит, али сродан.

Име пројекта : Catena, Име дизајнера : Ayça Sevinç Tatlı, Име клијента : .

Catena Столић За Кафу

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.