Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комода Комода

Commodia

Комода Комода Цоммодиа од АртеНемус је комода са органским површинама и облицима. Његов врхунски изглед наглашен је употребом дрвних врста изузетног квалитета и изванредном обрадом. Његов облик је подвучен контрастом између боје дрвета површина и боје ивице. Поред тога, материјалима и завршним обради скривених површина посвећује се посебна пажња квалитету него онима видљивих површина што резултира естетским концептом без дисконтинуитета. Дизајн Цоммодиа-е је истовремено са класичном инспирацијом.

Име пројекта : Commodia, Име дизајнера : Eckhard Beger, Име клијента : ArteNemus.

Commodia Комода Комода

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.