Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Играчка

Movable wooden animals

Играчка Животињске играчке разноликости крећу се на различите начине, једноставно, али забавно. Апстрактни животињски облици апсорбују децу да их замисле. У групи има 5 животиња: свиња, патка, жирафа, пуж и диносаур. Дуцкова глава помиче се с десна на лијево када га подигнете са стола, изгледа да вам каже "НЕ"; Глава жирафе може се померати одоздо и надоле; Свињски нос, пужеве и Диносаурове главе померају се изнутра према споља када окренете репове. Сви покрети усмеравају људе и возе децу да се играју на различите начине, попут вучења, гурања, окретања итд.

Име пројекта : Movable wooden animals, Име дизајнера : Sha Yang, Име клијента : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Играчка

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.