Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апликације За Часовнике

genuse

Апликације За Часовнике Тритиме, Фортиме, Тимегрид, Тиминус, Тимецхарт, Тименине су серије апликација за часовнике специјално измишљене за уређај Ватцх. Апликације су оригиналног, једноставног и естетског дизајна, од будућег етничког, преко сци-фи стила до дигиталног пословања. Сва графика сатова доступна је у 9 боја - одговара колекцији боја Ватцх сам. Сада је одличан тренутак за нови начин приказивања, читања и разумевања нашег времена. ввв.генусе.еу

Име пројекта : genuse, Име дизајнера : Albert Salamon, Име клијента : genuse.

genuse Апликације За Часовнике

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.