Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апликације За Часовнике

genuse

Апликације За Часовнике Тритиме, Фортиме, Тимегрид, Тиминус, Тимецхарт, Тименине су серије апликација за часовнике специјално измишљене за уређај Ватцх. Апликације су оригиналног, једноставног и естетског дизајна, од будућег етничког, преко сци-фи стила до дигиталног пословања. Сва графика сатова доступна је у 9 боја - одговара колекцији боја Ватцх сам. Сада је одличан тренутак за нови начин приказивања, читања и разумевања нашег времена. ввв.генусе.еу

Име пројекта : genuse, Име дизајнера : Albert Salamon, Име клијента : genuse.

genuse Апликације За Часовнике

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.