Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бежични Звучник

Saxound

Бежични Звучник Сакоунд је јединствен концепт инспирисан неким од водећих говорника у свету. То је спој најбоље иновације која је направљена пре неколико година, спојем наше сопствене иновације, што га чини потпуно новим искуством за Основни елементи Сакоунд-а су цилиндричног облика и склопа навоја. Димензије Сакоунд-а су инспирисане из обичног компактног диска пречника 13 центиметара и висине од 9,5 центиметара, који се може померити једном руком. Састоји се од две 1 "Високотонци, два 2" средња драјвера и бас радијатор распоређени у тако малом фактору форме.

Име пројекта : Saxound, Име дизајнера : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Име клијента : Design Under Garage.

Saxound Бежични Звучник

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.