Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Излог

Segmentation

Излог Мекане линије ципела не могу се превидјети док тумаче место. Да бисте представили остале групне елегантне ципеле које се приказују на овом месту, таваница другог слоја и осам компоненти ексклузивног дизајна осветљења, истовремено стварајући расположење, истовремено се осећају себе са аморфном линијом на овом месту.

Име пројекта : Segmentation, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation Излог

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.