Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Излог

From The Nature

Излог Место које представља природу, која се одупире људским бићима да конзумирају постојање себе. На том месту, природно дрво које је омеђено на бетонску текстуру, излази из прљаве бетонске текстуре и издиже се до плавог плафона који симболизује небо у углу места. Устајање омотава место попут мреже и као да се опире додиру себе. Ова идеја преклапа логику цасуал ципела које се приказују у изложбеном салону. Ексклузивни визуелни дизајн који се користи на зидовима значи загађење природе. Дебљина прозирног епоксида је 4 мм и прекрива копно па симулира интензивни слој воде.

Име пројекта : From The Nature, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Излог

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.