Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Држачи За Свеће

Hermanas

Држачи За Свеће Херманас је породица дрвених свијећњака. Они су попут пет сестара (хермана) спремних да вам помогну у стварању угодне атмосфере. Сваки носач свијећа има јединствену висину, тако да ћете комбинујући их заједно симулирати ефекат освјетљења свијећа различитих величина једноставним кориштењем стандардних свјетала. Ови свећари су направљени од обрнуте букве. Осликане су у различитим бојама што вам омогућава да створите сопствену комбинацију која ће се уклопити на ваше омиљено место.

Име пројекта : Hermanas, Име дизајнера : Maurizio Capannesi, Име клијента : .

Hermanas Држачи За Свеће

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.