Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кућиште За Преносне Батерије

Parallel

Кућиште За Преносне Батерије Као и иПхоне 5, Параллел је спреман да потрошаче осјети супер батеријом од 2.500мАх - то је пуних 1.7Кс више животног века. Ово је изузетно погодно за потрошаче који су увек у покрету и у потпуности користе могућности иПхоне-а. Параллел је одвојива батерија са комплементарним тврдим поликарбонатним кућиштем. Прикључите се када је потребно више енергије. Извадите да олакшате тежину. Ергономско је дизајниран да се добро уклапа у ваше руке. Уз уграђени громобрански кабл и 5 боја које одговарају заштитном кућишту, дели исту дужину као и иПхоне 5.

Име пројекта : Parallel, Име дизајнера : Appcessory Pte Ltd, Име клијента : Gosh!.

Parallel Кућиште За Преносне Батерије

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.